Wednesday, 7 August 2013

ေလွာ္စာ...လုတ္စာနည္း...

Go Chay Thein ေကာက္ညွင္းကို ခ်က္ေလ
ျဖန္႔ပီး အေအးခံ ပီးမွ တေဆးမႈံ႔နဲ႔ သႀကားေရာပီး ေကာက္ညွင္းနဲ႔ေရာနယ္ ဆားမထည့္ရဘူး အိုးတလုံးမွာ သိပ္ပီး ထားလိုက္ယုံဘဲ...
(4)ရက္ထားပါဟု...ေၿပာပါရယ္.....သူအလိုလို....အခ်ည္ေပါက္ကာ...ေကာင္းမြန္လွရယ္...ေလွာ္စာ...တအိုးကိုရရိွလာပါမယ္လို...ဂိုးေခ်သိမ္း...မွ...သတင္းပီးပိုလာပါယင္႔...မေကာင္းပါက...၄င္းေဖဘြတ္အေကာင္႔သိုဆတ္သြယ္ပါ...

No comments: